Koliko bošnjaka i hrvata radi u entitetu rs po budžetskim ustanovama?!? Koliko bošnjaka i hrvata radi po bolnicama, koliko ih radi i na kojim funkcijama u rtrs-u kao dijelu javnog servisa?!? Koliko ih je u policiji entiteta rs? Koliko ih je u jedinicama žandarmerije i spj?!? BEZ DISKRIMINACIJE?!? U šta vi gledate? Entitet rs sprovodi diskriminaciju, segregaciju i aparthejd u svim sferama!!!! A vi mašete ušima i apelujete
Sveci po policijskiž automobilima, sveci po školama, javnim ustanovama. Orgijanje i prijetnje čak i kad se badnjak siječe. Napadi na one koji čak i oficijelnu bh zastavu istaknu. Izlasci na entitetsku liniju, blokade saobraćaja da kažu kako granica postoji. Čine sve da otežaju nesrbima i pomognu u raseljavanju. Toliko zadokumentovanih prijetnji i izjava entitetskih lidera, pogotovo snsd-a i satelita? Šta još treba? Da padne mrtva glava?!?
Sveci po policijskim automobilima, sveci po školama, javnim ustanovama. Prijetnje čak i kad se badnjak siječe. Napadi čak i na one koji oficijelnu bh zastavu istaknu. Izlasci na entitetsku liniju, blokade saobraćaja da kažu kako granica postoji. Čine sve da otežaju nesrbima i pomognu u raseljavanju. Toliko zadokumentovanih prijetnji i izjava entitetskih lidera, pogotovo snsd-a i satelita? Šta još treba? Da padne mrtva glava?!?
Prikaži sve komentare (74)