Na komnetarima na ovom clanku ima jedan cudan cojvek koji se javlja i predstvljaa se kao bosnjak i "mi bosnjaci" a istog covjeka juce gledam komentare vidim Hrvat, i onda se pitam koja si ti ljudina da se predstalvjas kao neko drugi samo da bi stvorio anomizitet izmedju bosnjaka i palestinaca kaze srbi su gostovvali kod palestinaca na bozicu pojma nemam sta hoce ova osoba da nas posvadja za onima koji dozivjavlaju Genocid ? a sto ga briga? sto je to bitno za hrvate?
kad je neko nas pokusao da posvadja njemce i hrvate njihove prijatelje ne pada nam napamet, kakav je to iskompelskirani um koji hoce nekoga sa nekim svojim prijateljem da posvadja? zar mi nismo nebitni uvijek nam govore vi ste jadni na 23% in slicno kako sada gubis svoje vrijeme pokusavaju posvadjati palestince koje dozoviljaju genocid sa njihovim prijateljima koji su to vec dozivjeli , sta li je to nemam pojma ovo ne rade ni srbi koliko vidim
To je istina. Zivim na zapadu i ti su uglavnom uvijek na pogresnoj strani istorije. Preziru zapad kojeg su se docepali. Podrzavaju rusku agresiju u Ukrajini, zavide ukrajinskim izbjeglicama sto dobivaju paznju itd itd Osvijesti se.
Prikaži sve komentare (56)