Srbi su narod koji je najviše stradao kroz istoriju ,i podneo najviše žrtava prilikom oslobađanja od agresora , tipa Turske, austro- Ugarske , nemačke a sad i NATOa. Jedini narod koji se bori za svoju slobodu , ne kao ostali koji su kliknuli pred agresorom..
serv1 nije etnos, nego status obespravljenosti pojedinca u robovlasničkom sistemu. Vezan konopcima da ne šmugne. I onda kaže ''mi smo konopčari, nebeski''. Postali grupa 1818. (Smederevački Sandžak p0stao Servia). Nema slova ''B'' i ta riječ je zauzeta i ima značenje. 65% Srvie su bili Bosanaci prije 150 godina, a i sad su, a 100% govore bosanskim jezikom. Tako da: Ko je ''podnio najviše žrtava''? Ko ste?
serv1 nije etnos, nego status obespravljenosti pojedinca u robovlasničkom sistemu. Vezan konopcima da ne šmugne. I onda kaže ''mi smo konopčari, nebeski''. Postali grupa 1818. (Smederevački Sandžak p0stao Servia). Nema slova ''B'' i ta riječ je zauzeta i ima značenje. 65% te nove države su bili Bosanci prije 150 godina, a i sad su, a njih 100% govori bosanskim jezikom. Tako da: Ko je ''podnio najviše žrtava''?
Prikaži sve komentare (55)