Ma jok nije, o čemu vi ljudi nakon 30 godina pričate? Jel vi stvarno imate zrno graška ili mozak zdrav da možete provariti činenjice, evo neću ni daleko ići odakle su Holandski vojnici iz Afrike ili EU? Ko nam je uveo embargo i držao zavezane ruke Dal Afrika ili EU? Zašto taj isti embargo nije uveden Ukraini nego obratno? A da ne pričamo o Holbruku izjavama za Srebrenicu to je za neke viša matematika
I ne samo Holbruk, Carl Bildt je tadasnjrm Predsjedniku RS Draganu Cavicu ispricao da je Armija BiH sprijecena da oslobodi Banja Luku zato sto nisu zelili muslimansku drzavu unutar Evrope. Ja EU nista ne vjerujem, ti bi nas izdali odmah .. dovoljno samo da vidite koliko u EU drzavama jacaju desnicarske stranke cija je glavna agenda mrznja prema muslimanima.
I ne samo Holbruk, Carl Bildt je tadasnjrm Predsjedniku RS Draganu Cavicu ispricao da je Armija BiH sprijecena da oslobodi Banja Luku zato sto nisu zelili musli drzavu unutar Evrope. Ja EU nista ne vjerujem, ti bi nas izdali odmah .. dovoljno samo da vidite koliko u EU drzavama jacaju desnicarske stranke cija je glavna agenda odmos prema musli.
Prikaži sve komentare (61)