Zesci krimainalac. U jednoj drzavi treba u zatvor jer je pokrao pare. U drugoj drzavi on tim ( prljavim parama) pravi solarnu farmu (pranje novca). Da bi na kraju kasirao od svih BIH gradjana novac kroz naplatu elektricne struje i dodatka za regenativnu energiju. Ovdje je u startu tuzilastvo BiH trebalo da istrazi odakle mu novac za investiciju. (TAKO RADE FINANCIJSKE SLUZBE NA ZAPADU)
@WalterbraniSarajevo, tako ne rade na Zapadu, jer on tamo se nebi obogatio kao sto se obogatio u Hrvatskoj i nebi mogao nikoga potkupljivati kao u novoj domovini. Na Zapadu nebi mogao naci klub kao Dinamo, koji mu je bio bankomat. A, potplacivati sudije u Sudstvu, malo pa nemoguce.
@WalterbraniSarajevo: Bilo bi logicno, ali na zalost nije tako. U Njemackoj ne moras dokazivati porijeklo imovine. Alo neko misli da je sporno, onda on mora dokazati da ti je porijeklo ilegalno. Inace ne bi arapski klanovi imali bezbrojne nekretnine, a da niko ne zna otkuda im pare, ali im ne mogu nista. Zakoni na zapadu su pravljeni u neka sretnija vremena, kad je prevara bila izuzetak a ne pravilo kao sada.
Prikaži sve komentare (64)