Svaka čast Roberte, pravi si ambasador naše zemlje ne samo u inostranstvu već i ovdje. Primjer si mladima i zbog toga ti samo mogu čestitati i poželiti svu sreću.
Bosnjacima nista ne znaci njegova objava jer bosnjaci hoce da on i bilo koji drugi srbin javno kazu da je bio genocid, da je Srbija bila agresor, da nije bio gradjanski rat, da su samo srbi klali ubijali, da su samo srbi porazeni, da su samo oni ispravno zivjeli devedestih i samo oni posteno ratovali, da nikog nisu ubili i da samo postoje njihove zrtve. Cim neko ne nastupa tako izgorio je. Morate shvatiti da nikad niko nece ispraviti krive Drine i sloziti narode u BiH. Toga nece biti.
Bosnjacima nista ne znaci njegova objava jer bosnjaci hoce da on i bilo koji drugi srbin javno kazu da je bio genocid, da je Srbija bila agresor, da nije bio gradjanski rat, da su samo srbi, da su samo srbi porazeni, da su samo oni ispravno zivjeli devedestih i samo oni posteno ratovali, da nikog nisu ubili i da samo postoje njihove zrtve. Cim neko ne nastupa tako izgorio je. Morate shvatiti da nikad niko nece ispraviti krive Drine i sloziti narode u BiH. Toga nece biti.
Prikaži sve komentare (88)