Samo da napravim presjek jedan, jer na ustrb unesrećenih vi radite marketing GSS FBiH-e (GSS stanice Sarajevo) 1. GSSUBIH je od prvog dana jutarnjih sati do ovog momenta sa FUCZ koordinirao i radio na pronalasku unesrećenih. 2. GSSFBiH nije prstom makla da pomogne igdje već su šminkeri došli da se uslikaju i da naprave reportažu kako su oni već negdje birvaktile bili.
3. Reporter Davorin je pripadnik GSS stanice Sarajevo (GSS FBiH) , k9 tim i koristi svoj položaj da bi došao tu kao pripadnik GSSa , a ne kao novinar. 4. vasi psi mogu samo nanjušiti hranu sto donesu jadnim unesrećenim porodicama, o čemu mi ovdje pričamo? Samo je tu još trebao biti fejk hadzija i anti fit ubleha od Arine da i oni dobiju po labrnji.
3. Reporter Davorin je pripadnik GSS stanice Sarajevo (GSS FBiH) , k9 tim i koristi svoj položaj da bi došao tu kao pripadnik GSSa , a ne kao novinar. 4. vasi psi mogu samo nanjušiti hranu sto donesu jadnim unesrećenim porodicama, o čemu mi ovdje pričamo? Samo je tu još trebao biti fejk hadzija i anti fit Arina da i oni dobiju po labrnji.
Prikaži sve komentare (64)