Ubice poslanika i vjerovjerniska. Prenosi se da su u jednom danu zanli ubiti do 70 vjerovjesnika. Pa šta očekujete da će raditi sa običnim narodom? Oni grade "Izrael" za kako ga zovu Meshiac tj Mesiju.Mesija koji je bio njima poslan je bio Isus tj Isa ali ga nisu prihvatili.Sada čekaju da ponovno dođe.I Allah će im poslat novog mesiju ali lažnog,Al-Mesihu-l-dedžal.Dedžala,antikrista.U vrijeme Poslanika Muhammeda,dedžal je bio ukatančen na nekom ostrvu i do njega je uspjela doći skupina kršćana koja će kasnije primiti islam.Ne bi se iznenadio da su ga i oni pronašli i da im je dao uslove koje moraju isponuti da bi on bio pušen u svijet. A ti uslovi su presušenje jezera Taberije,tj. jezera kineret ili Galilejskog mora.Pa ima neki izvor kod mene i palme koje trebaju prestati rađati ali je jezero najvećini predznak njegovog dolaska. Jezero prsušuje rapidnom brzinom jer ga koriste i židovi i palestinci i jordanci za piće i ostale potrebe.
Cionistički pokret je ujedinjeni front radikalnih jevreja ali i kršćana.Ko ne zna da postoje i kršćanski cionisti on ustvari ništa i nezna o cionizmu.Jer kako da kršćani,koji su stotinama godinama progonili, i na najgore načine mučili i ubijali Jevreje, da sada rade za te jevreje vjerno sprovodeći njihove želje i ciljeve?Čitav kršćanski svijet je danas podčinjen jevrejskim ciljevima kao što se vidi da Amerika i Evropa napadaju sve što može ugroziti upstanak jevrejske države.Ni iz kojeg drugog razloga osim što imaju istu agendu a to je dočekivanje lažnog Mesije koji treba da bude na čelu jedne svijetske vlade,policije,vojske. Evo pogledajte ovaj video koji je ujedno i dokaz za neke ove moje tvrdnje u kojem neki od rabina govori Netanyahu da požuri sa onim što će ubzati dolazak Mesije. https://www.youtube.com/watch?v=DVczmO4UG9c Jedan od mogućih uslova bi mogao biti još i rušenje džamije AL-Akse na kojem oni žele da izgrade treći po redu hram za koji danas oni otvoreno pokazuju makete. I još jedan uslov bi mogao biti proširenje židovske države na ono što oni zovu "biblijska država Izrael".
Mi Hrvati nismo Muslimani a veci smo ti mi rod nego itko to bi trebao znati jer ti nisi uvjek bio Musliman zato bolje da se brinemo za nas narod i nasu zemlju sta nas briga za Palestincima oni nikada nisu mirovali sa Palestincima
Prikaži sve komentare (52)