Čuj ovaj lik dole piše da je Zelenski nametnuti cirkuzant, a babo im Putin već trideset godina "demokratski" vlada Rusijom. Ne možeš izmisliti.
shvati da Rusi kao narod vole Putina, barem njih 80% ga obozava i oni ga sami birali koliko god ove zidovske medije te lagale da je on diktator. dok je onaj mali kepec khazar zidov bukvalan diktator koji je zabranio izbore od kako je dosao na vlast(na koju je dosao samo zato sto je obecao MIR sa Rusijom). Mali kepec bukvalno kidnapuje ljude na ulici i salje ih u smrt na front. Zidovi gledaju ukrajinu kao njihovu drzavu posto akhanezi jews poticu iz ukrajine. israel=ukraijna.
shvati da Rusi kao narod vole Putina, barem njih 80% ga obozava i oni ga sami birali koliko god ove zidovske medije te lagale da je on diktator. dok je onaj mali khazar zidov bukvalan diktator koji je zabranio izbore od kako je dosao na vlast(na koju je dosao samo zato sto je obecao MIR sa Rusijom). Mali kepec bukvalno kidnapuje ljude na ulici i salje ih u smrt na front. Zidovi gledaju ukrajinu kao njihovu drzavu posto akhanezi jews poticu iz ukrajine. israel=ukraijna.
Prikaži sve komentare (25)