ovdje, kao i obicno, kombinacija licemjerja i humora :-) ... sad odjednom sve ono sto se fino i bez problema jelo vise ne valja i nije isto jer nema europski ID broj? kako je taj broj utjecao na dosadasnju tehnologiju proizvodnje i sastav i kvalitetu? zasto se jasno ne kaze da je ovo iz inata (da ne kazem iz srpskih interesa) zato sto BiH ne moze izvoziti u EU, kao da je to sad Hrvatska zabranila, a ne EU? koliko vidim, ne pominje se veca carina zato sto hrvatska vise nije u CEFTI nego zabrana poslovanja, a zasto je onda do sad moglo, tko je za to onda kriv? za ovdasnje razne akove i pogotovo lijanovice, hrvatska vindija, gavrilovic, pik i ostale prehrambene su ne godinama, nego svjetlosnim godinama razlike iznad njih, tako da one price kako je domace kvalitetnije bi trebale ipak glasiti 'kupujmo domace, red je da pomognemo domacu proizvodnju' a ne kako se u EU proizvodi samo smece. Da samo na pola znate kakvo je mlijeko iz velikog broja domacih mljekara, ne bi ga ni u kavu stavili...