ne razumijem ove koji podrzavaju objavljivanje ovakvih snimaka. Da su u pitanju clanovi njihove porodice, sigurno bi bili protiv, ali posto je "neko tamo" onda podrzavaju! Dakle, momak je objavio snimak iz razloga da bude faca, cool i da dobije sto vise "lajkova". Ako je htio da bude posten i korektan prema napadnutoj djevojci trebao je snimak odnijeti u policiju. A treba ga je objaviti samo uz pristanak napadnute djevojcice i njenih roditelja! Ovako, kao da nije dovoljna bol koju je vec pretrpila, vec se to i javno prikazuje. I naravno, treba objaviti imena ovih "heriona" koje onako 'junacki' tri na jednu maltretiraju nesretnu curu.
i sta bi policija u fijoku i ZBOGOM!!! Neka je objavio, nije on vise stete napravio djevojci nego njih tri. Da nije objavljeno mozda bi je godinama zlostavljale pa bi dijete mozda izvrsilo i samoubistvo zbog GLUPACA!!!!
Ne treba puno pameti da se zakljuci kako je momak mogao kopirati snimak i dati ga policiji ( ili orignal svejedno) pa ako oni ne reaguju onda ici u medije. Nijedan ama bas nijedan nas mladic ne bi pitao oca "hoces li biti uz mene ako ovo objavim?" Hiljade filmova se stavljaju na internet i niko ne pita roditelje. Niko.To je previse ofirno izmisljeno ali ti naravno imas pravo na svoju "analizu".
Prikaži sve komentare (192)