Grozni komentari muškaraca... U vrijeme kada mnoge mlade mame bježe od dojenja, da bi im grudi ostale "dobre" za takve kao što ste vi i kada već i maloljetne klinke ugrađuju imlantate, njena priča bi trebala da bude motivirajuća, a vi je totalno degradiraste...
Pobroja ti razloge.. Znam... ali sada zamisli tinejdžerku koja čita vaše komentare... Mnoge od njih nemaju kapacitet razmišljanja, obrazovanja i odgoja da shvate šta je pogrešno. Ona želi da se dopada, uklopi i da je žele.. Stereotip je zadat i ona će nastojati da se uklopi u njega. Dojenje ne ide u taj stereotip.. Što se tiče implantata, samo totalno neobrazovana osoba može gurati strano tijelo u dio organizma, koji je prepun žlijezda... Pet sekundi logičkog razmišljanja je dovoljno da se to eliminiše kao opcija.. a opet, sve je veći broj mladih djevojaka koje to rade... solarij, vještački nokti, pretjerivanje sa kozmetikom, previsoke potpetice... itd... zdravlje nije važno, važno je da je primijete... Sve u svemu, stereotip plastičnih sponzoruša postaje sve opasniji, jer se danas to smatra "normalnim".., a Penelopa je recimo izvrsna suprotnost tom stereotipu.. pa se zato i pobunih.. E sada šta muškarci vole... vole svašta... šta im se proda, to i kupe..:)
N_Quit bona, muški se ovdje zezaju, iako je riječ o dojenju, sama pomisao na grudi nas asocira na kojekave prljave igrice, a posebno u slučaju Penelopice. To je jače od nas i nemoj da nas kriviš :)
Prikaži sve komentare (50)