MRZI GA MANCINI, MRZE GA NAVIJACI MANCHESTERA, MRZI GA GOAL.COM, MRZI GA BLUEMOON FORUM, MRZI GA I PELEGRINI, MRZI GA DAILY MAIL KAD STAVI MAGARCA PORED NJEGOVE SLIKE, A SAD GA MRZE I BOSANSKI NAVIJACI? SINE EDINE, MAGARE MITHINO MALO, DA MOZDA SLUCAJNO NIJE PROBLEM U TEBI? NESTO TE "PUNO MRZE" SVI OKO TEBE I STO JE NAJGORE, "MRZE" TE SVE ODREDA TVOJI NAVIJACI, TVOJI TRENERI, UMJESTO PROTIVNICKI? A KAD TE "MRZE" TVOJI NAVIJACI, A "VOLE" TE PROTIVNICKI NAVIJACI, TO ONDA ZNACI DA NEKO NE VALJA ILI TVOJI NAVIJACI ILI TI, A PRIJE DA CES BITI TI. Zar je toliko tesko trcati i truditi se 90 minuta utakmice i to za onu koju navodno toliko volis, gospodju Bosnu?
Za tebe jeste tesko trcati, jer ne samo da ti neces, nego ti i ne mozes trcati 90 minuta i biti ratnik na terenu. U tome je tvoj problem, ti fizicki nisi spreman za 90 minuta manijacke trke, zapravo ni za kakve trke. A sta na to govori, to nam govori da nisi spreman fizicki i da nesto nije OK sa tvojim pripremama ili sa tvojim zivotom vrhunski placenog sportiste. A neki dan Zidan rece, Ronaldo dodje prvi na trening svaki put, a zadnji ode sa treninga. Ronaldo Edine, Christian Ronaldo Edine Dzeko.
Inace treba procitati sta je kapiten njemacke reprezentacije rekao za medije nakon sto je njemacka reprezentacija izvizdana zato sto je lose igrala i to u njemackoj pobijedi nad Cileom. Navijaci imaju pravo nam zvizdati, jer su oni platili ulaznice i ocekivali su da se trudimo i da dobro igramo. A tvoji navijaci Edine? Tvoji navijaci Edine nisu samo platili ulaznice od 50 eura, nego su platili i prijevoz plus hotele Edine. I sta su dobili nazad? Nazad su dobili tvoje setkanje, totalnu katastrofu, onu budalu od selektora i teski poraz od onih koje bi nas B tim trebao pobjedjivati sa lakocom.
Prikaži sve komentare (241)