da je brasno zaista toliko jeftino onda bi raja kupovala to isto brasno i spremala hljeb za sebe, medjutim svako ko je to ikad pokusao zna da za hljeb treba kvalitetno brasno koje je dosta skuplje. istina mnogi pekari kupuju bas to jeftino brasno i uz poboljsivace jedan dan i lice na nesto dok su vec sutradan u fazi raspada, nejestivi. kontate ako je hljeb pola marke da ste dobro prosli a ustvari ste kupili dvije napuhane kifle i dodje na isto s tim da jedete zivi otrov. ali eto barem u sarajevu ima puno pekara i puno izbora pa mozete naci barem jednu u svojoj okolini gdje ljudi rade posteno i kvalitetno, ne kradu na gramazi i bar znate da to sto ste pojeli nije puno hemikalija. ja sam nasla pekaru u kojoj jeftino kupujem hljeb jestiv je 3 dana, nadjite i vi
pa kako nije brasno jeftino- vreća 25 kila oko 16-18 ,maraka.Od 500 gr brasna mozes napraviti kruh da 4-člama obitelj citav dan jede. Kad kupujes ne moze ti biti 3 kruha dnevno ,pa sad racunaj ---a da ne spominjem kvalitet
U pravu je cupko.cupko.1,ni mojoj porodici ne mogu biti ni 4 hljeba koja sprvljaju pekari,al domaći uvijek pravim,em je ukusan em je kvalitetan,može da traje,to je samo zato što su žene lijene pa neće da ga prave,ja radim svakim danom od 8-16,30 al uvijek nađem vrijeme da napravim domaći hljeb,puno ukusnije i jeftinije,znači samo čista lijenost
Prikaži sve komentare (106)