malo sam već dosadan i ponavljam se, ali ovako je zamišljam prenos u režiji OBNa:
nakon što su stigli na lice mjesta, Sabahudin Saša Vugdalića aka Olalala i kolega mu Adis Hadžić najprije nasijeku pogolemu šerpu satrice ko salatu. U pričuvi ostave jedno 2-3 veće glavice luka.
Glavni mesni sastojak je koka živičarka, ca. 1,2 kg, reširana na par čitavih krompirića.
S obzirom da im je poso dinamičan i stresan i da nemaju kad da sipaju u čašice, piju domaću rakiju ca. 40% onako drito iz providne flaše. A kad već nemaju kad da paze na čašice, ne paze ni na to što su im ruke masne, pa je flaša ono dobro zamašćena.
uz sve to na jednom sahanu frišak sir preliven domaćim kajmakom, da malo razbije onu satricu s početka. Kad satrica nestane, Adis zamota cijelu glavicu luka, onako s kožicom u jedan od papira koje je pripremio za prenos (a na kojem je na njegovu nesreću napisano da se mascherano izgovara kao maskerano, a nikako ne kao maŠerano) i stisnutom pesnicom ga tako razbije, da ono..