eo bas gledam na onom saff-u hodja iso u sumadiju grli se sa cetnicima..diplomatija na nivou :D
http://saff.ba/images/slike/968910_418447724919291_1357240155_n.jpg
e moj A...sumadijski caj je nesto posebno...to ti je kuvana rakija od sljive ranke (u originalu a ,oze i od druge sljive)...pije se zimi kad je hladno i zacas se ugrejes
prvo budi siguran da je rakija pravljena od sljive ranke...sipas u lonce i zagrejes dok ne bude vruca ali ne da je prokuvas kao vodu za kafu...i nista ne dodavati...taman posla...i onda se ugrejes da ti ni ruska zima ne moze nista..to cak mozes po restoranima i kaficima da narucis :-)....opasni..ne mogu da idem...mogu da dodjem pa da ti donesem
to zavisi od onog ko pece rakiju...imas grad kojim meris jacinu tj. procenat alkohola..pa sad..svako pravi kako mu odgovara prilikom prepeka..ali mislim da je vise od 40% jer obicno je prepek od 22 grada sto bi trebalo da je puta 2 u procentima a to je oko 44%