Pa mene bi bilo stid reci a kamoli se pohvaliti time da necu slaviti rodjendan u ovom jadu i bijedi koji nas je snasao. Valjda se to podrazumijeva. Daj Boze da nije, ali sve ukazuje na to da je glavni cilj Radoncica ovdje samopromocija i jeftini politicki poeni. Ono, da se on uslikao i hajde dijeli stvari, organizuju pomoc i sl. bilo bi vjerovatno ok ali ovako vidi se ciljano da se ide na medijsku promociju tako sto se prave kontrasti - sa jedne strane se odrice rodjendana sa druge strane ide pomagati narodu. Ali neka Bog sudi o namjerama a njemu u svakom slucaju hvala jer nadam se da ce ipak na kraju koliko toliko ove vode i hrane zavrsiti u rukama zednih i gladnih, a to je sada daleko najbitnije.
ernad_eni ⇔ KOMAD BUDALE Sad ti pregledah komentare i 90 % njih je vezano za Fahru. Baš si bolesnik. Imaš sad ove besplatne linije za pružanje psihološke pomoći stradalim u poplavama. Iskoristi to. Hem ti je potrebno,hem je džabaluka,a i mi ćemo biti sretniji.
Doktorice elm-a hvala na dijagnozi i savjetima. Savjetujem ti da istu uspostavis i kolegama iz vaseg kriminalnog projekta zaposlenim u avazu. I tamo je 90% vijesti o Fahraonu. A da bi vi bili sretniji bez mene i onih koji ukazuju na Fahrine malverzacije i lopovluke to znam i bez tebe.
Prikaži sve komentare (356)