Ovo bi trebala aktivnost biti ne samo SDP-a nego svih politickih partija i svih politicara, svih pojedinaca, svih ljudi, svi trebamo kao tim da ucestvujemo u izgradnji i pomoci. Narod je spreman pomoci, narod je i pomagao koliko je i na svaki moguci nacin pomagao,Vlada FBiH je dobar posao odradila sto se tice koordinacije. Mislim da se politicke stranke i politicari manje trebali prepucavati i optuzivati jedni druge, a malo vise raditi i malo vise da su spremni pomoci. Mislim da nikome vise u ovom trenutku nije stalo do dijeljenja i podjela drzave. Svi smo mi jedno i moramo biti jedno, a onome kome se ne svidja ni nama se taj ne svidja!
Kao tim, kažeš, jelde, svi zajedno, zasukat rukave, jelde, po sendvic i opleti. A gdje su pare, bando govnjiva, SDP-SDA-HDZ-SNSD-SDSovska (i ostali otpad), gdje su pare koje svi dajemo za vodozastitu, civilnu zastitu, odbranu, evo vec 19 najtezih godina, iza rata. Gdje su milijarde koje ste pokrali? Ti bi da zasucemo rukave jelde, kao tim. Jeb.o te taj tvoj tim.
Pusti glupog patetičnog SDP trola, ovakvim nebuloznim komentarima se samo još više diskredituju i prave retarde od sebe.
Prikaži sve komentare (100)