Sanjam fanfare slavlje najvece jesen blistavu i zlatno proljece Stadion Kosevo nakrcan ljudima i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima JESMO LI SPREMNI BORDO NACIJO ?
Ovo će ustvari biti naj sretniji dan za igrače, jer će ih gledati milioni ljudi direktno na tv-u ili u pregledu play-off utakmica, i dobro će se prodati njih 3,4 najboljih. Poslije opet sastavljaj anonimne levate iz Sarajevskih sela Hrasnica, Hadžići, Osijek, Drozgonetva, P.M. itd..
@Mujo2 Eto navijača Sarajeva, glup i zabalio. Navijam za Želju paša moj NAJTROFEJNIJI BH KLUB, NE ZNAM ŠTO SI GA IZOSTAVIO IZ OVIH NABROJANIH KARINAŠA JEL NAMJERNO ILI NE BITNO JE DA SI GLUP. Isto tako mi je drago da Sarajevo uspije proći ali ne zbog takvih navijača kao što si ti (klošari, seljoberi, glupani,,itd) nego zbog normalne Sarajevske raje, jer ipak je i to klub iz mog jedinog mi rodnog grada. Jer se vi klošari prepoznate kad napišete par rečenica odma znam kako izgledaš. Najbolje je da se vratiš na brdo s kojeg si slučajno skliznuo. Vozdra.
Prikaži sve komentare (86)