Nisam vidio taj famozni račun, ali mi je smiješan komentar da Demi ostavila malo više od 10%, kad sam nedavno, za 1 godinu života u Montrealu, naučio, ostavlja se 10 kad nisi zadovoljan, 15% kad je O.K., i 20% manče-bakšiša-tips, kad si oduševljen!!
Skandal je da Gospodnetiću ovakve stvari rade, jer on konobare tretira strože, nego drugi, kao Passarela, Giaxa,Divino,Dalmatino itd. Poznati mladi sommelier, zato je lani odustao od Gospodnetića i GARIFUl, jer mu gazda nije dao da uzme manču, nit nagradu za prodane šampanjce?? Sad radi u Passaroli.
Ne razumim zašto svatko mora sjesti u GARIFUL i tamo jesti, od generala Gotovine lanski Uskrs pa do Demi Moore. Pitao sam vlasnika, kako je juha od škampi 90 kuna, a ista od jastoga, čak 270 kuna?? A nabavna cijena gotovo ista?? Gospodnetić je reka da se bogataši vole ''kurč...'' pa evo im prilike?? Ne govoreći da svi mi pravi znalci, radije jedemo škampe, nego debelo precijenjene jastoge, što sam također par puta pisao na Blogu,