Ovo su hrišćanski spomenici , i mislim da muslimani svojim neverničkim prstima ne bi smeli dirati i tako oskrnavljati nadgorbne spomenike hrišćana , jer i sami muslimani ne voleli da im iko dira turbeta i muslimanske spomenike , a naročito ne kjafiri tj.hrišćani.
Kako nisu srpski?? Jel sva imena pokojnika sa stećaka imaju Srbi i danas?? , imaju!! Jel su pokojnici sa stećaka koristili ćirilicu kao i Srbi?? , jesu!! Jel Bošnjaci imaju ijedno ime sa stećaka danas?? , nemaju!! Jel pišu ćirilicom?? , ne pišu!! I za kraj jesu li Bošnjaci hrišćani kao i oni što leže ispod stećaka ?? , nisu!! Ali svejedno svaki hrišćanski grob i spomenik ne sme da pipa nevernik i izdajica hrišćanske vere , i zadatak svakog hrišćanina bio on katolik ili pravoslavac je da ne dozvoli da nevernici opoganjuju hrišćanske spomenike. Imašsvoje turbeta pa njih pipaj do mile volje , a ako neko od hrišćana pipe turbeta ti mu ruku odseci i ubij ga zbopg skrnavljenja.
glušac Na srpskim spomenicima nema nista..jednostavno prazni su tako ti tu svoju trvrdnju mozes macku o rep objesit.A sto su prazni upitacemo se?Pa jednostavno sto nisu znali pisati jer da jesu bilo bi i pisaca,pjesnika u srednjem vijeku.Kuzis!!Ako nije istina ti navedi nekog pjesnika :P
Prikaži sve komentare (50)