Nije valjda da radis i vikende!?
Ovdje sad pa do oktobra su praznici, svaka republika ima iste praznike a svi u razlicito vrijeme :))
I kraljicin rodjendan se ne slavi istog datuma:)
To za odmor ti je dobro i pametno, predah uvijek dobro dodje.
Svaka cast kad mozes da izdrzis, previse je to. Ja vikende ne radim nikada.
A sto se tice planina & more, uvijek bi izabrala planinu.
Nema ljepseg mira. Mada ljude obicno stigne ono drugo, pa sam eto stigla ni manje ni vise nego na okean:)) ne zalim se, lijepo je, blizu, nije pretrpano.
Sto se tice voznje, bar ovdje, nije bas nesto. Uvijek guzva na putu, doduse vozaci nisu tako nervozni kao tamo, da ima onih sto divljaju ima, ali ima i kamera svugdje. Svejedno sto na vijestima jave gdje ce da ih postave budala se uvijek nadje.
Hej, nemoj pogresno da me shvatis, volim brzu voznju ali tamo gdje je dozvoljena. U gradu na mjestima imamo ogranicenje 40h, tu je najbolje drzati se propisanog, dusmani se kriju gdje god stignu.
Imam sportsko auto i volim da ga ,,razvucem" tamo gdje je dozvoljeno preko stoje:)))
Zasto da ne, nemas obavezu i normalno je da mjenjas mjesta, to je meni super. Samo uzivaj i radi ono sto te opusta i odmara.
Uvijek mi se dopadala ta uzrecica sto si je napisao kao i,,nuzda zakon mjenja":)))
Izvini sto se javljam danas, bilo je kasno kad smo sinoc cakulali i bacila sam se u krevet:)))
Hrabar si :) ja nisam toliko slobodna, iskreno da ti kazem 150 km moj max, toliko je bilo dozvoljeno i vjerovatno ne bih dalje isla i da jeste.
Kod nas na otvorenom i izvan grada je poprilicno opasno zbog jelena, kengura i ostalih zivuljki, posebno nocu idu na svjetlo.
Puno je ljudi zbog njih izginulo, onaj instikt da izbjegnes zivotinju...ubijes sebe. Polako sa slikanjem lutko, uzivaj u voznji i mani se fotkanja. U toj brzini sekundica je dovoljna, zato oprez:)
Mene bi odnelo s puta u toj brzini:))))
Ne treba da se stidis:)) treba da uzivamo u onom sto volimo, samo sto je tvoja uzivancija opasna i jednostavno me tjera na drugarsko upozorenje :)))
Vidim da se ne ljutis i to mi je drago:)
Hvala nebesima pa nisam bila u prilici da mi kengur istrci pred auto i nadam se da nece :)))
Znas, ovi nasi Aboridzani ti naloze veliku vatru i kad dobiju zeru, uzmu I razgrnu je na dvije strane. Zamotaju repinu od kengura onako cupavu u listove jedne biljke koja raste na crvenoj zemlji. Sve to fino stave u sredinu zere i sve odozgo zagrnu. Peku par sati i onda samo svuku kozu i dobiju peceno meso. To je bila emisija na tv kako prezivjeti u pustinji. Pa kako naci one bijele crve i kako ih pripremiti za jelo.
Samo se nadam da necu nikad doci u situaciju da moram od ovog da prezivim:)))
Sto ne znaci da nije lose da se zna i za ove poslastice:D