Zasto vi Bosnjaci otvoreno ne stavite karte na sto, dakle, zelimo ukidanje RS i unitarnu BiH. Ne zelimo ovakvu drzavu pa da vidimo sta ce vam odgovoriti svijet. A sta je sad poenta-napadate dan teritorije koju ste sami potpisali i koju je uredno (sa vasim potpisom!) medjunarodno priznao cijeli svijet. Ispadate smijesni. Koliko god vam bila mrska, RS je tu, i u ustavu BIH i priznata od strane svijeta. Ajmo konkretno,kako cete da je ukinete?
Postojanje RS je potpisao Bosnjak Alija. Da bi se napadala RS,prvo mora da se povuce taj potpis i proglasi drugacije uredjenje BIH? Do tada je RS potpuno legalno i legimitmno tu gdje jeste i Bosnjaci je zvanicno prihvataju. Sta se onda bunite na proslavljanje dana RS, kad je tu sasvim legitimno,sa vasim potpisom? Voljeli je ili ne,potpisli ste je.
@BosMan345 original ..........uskoro se rjesava pitanje bosnjaka i siptara na balkanu.....ceka se da zaratuju arapi ali ja mislim da ce u evropi prije da krene sukob katolika i muslimana....mi srbi moramo jos malo biti strpljivi
Prikaži sve komentare (263)