Kako je kazao, BiH će opstati jer BiH je bilo i prije te strukture i bit će i poslije, a ocijenio je i da od njih zavisi dokad će u BiH biti dejtonsko uređenje! Najmudrij recenica koju je neko izjavio u vezi s referendumom koji se spominje!
BiH je prvo bila pod turcima, pod austrougarima, Ndh, SHS, SFRJ, kad je bila samostalna. Mani se suplje, prvi put u istoriji muslimani imaju upravljanje nad nekom institucijom, zato je i ovako lose u ovoj zemlji.
ovde ne pricamo o bosnjacima ovdje pricamo o drzavi. kako mozes smatrati za druge drzave da su bile nezavisne,i hrvatska i serbija pod turcima gotov kao i bosna,hrvati pod austrougarima do kraja prvog svjetskog,sa srbima u shs nisu bili drzava,sa srbijom i hrvatskom u jugoslaviji ni jwdna ni druga nisu bile nezavisnr drzave,1991 hrvatska se osamostalila,bih 1992,srbija samostalna kad je izasla iz zajednice sa crnom gorom. i daj mi reci kad su to toboze velike drzave srbija i hrvatska bile samostalne. ni 20 godina od turaka pa ovamo. serem ti se na tu opstojnost
Prikaži sve komentare (286)