Pravda za Mahira. Ovde je najveci krivac posto zrtva tj .zbog nesposobnosti naseg tuziteljstva uz brojne dokaze. Doslo je do zamjena teza. U Bosmi je to vidjeno bezbroj puta. Zemlja apsolutizma.
@Mark Vincet ohladi kad su Radoncica mogli uhapsiti mogli su i šaku jada od te djece da je istina ovdje su najveći krivci roditelji zaletili se bez dokaza gdje je taj mali kojeg su isto silovali u školi nigdje gdje su te fol curice sto su to gledale u toaletu a škola internatskog tipa odvojeni muško ženski toalet daj nek odvede malo laži
Kakve brojne dokaze? OK, vidim da se iza ovog gore nicka krije ili sam Dubravko Lovrenović, ili neko kome je Lovrenović mentor. Jer, vidljiva je taktika napada, za sve ono za šta si sam kriv, optuži drugoga, izvrći teze, manipuliši, patetiši, laži, obmanjuj, uvijek će biti ovaca koje će to sve bespogovorno prihvatiti kao istinu. Međutim, ovo nije zemlja, ni apsolutizma ni totalitarizma, pa tako postoji velika mogućnost da će kreatori ove opskurne farse krivično odgovarati za svoje perverzije.
Prikaži sve komentare (215)