Udjes na ovakav clanak i vidis kako bosnje prosipaju "multi kulti" pricu, i onda skontas da i oni ne misle da je Bosna cijelovita cim zele da drugi dio izgori.
Davno su i oni rekli BIH laku noc, multi kulti je samo provokacija i samaranje mrtvog magarca. Za Bosnjake je RS susjedstvo odavno, prvo zvog ovakvog odnosa ka prirodnim katastrofama koji je van 23% (svrsava se od srece na sve lose sto pogodi Srbe a i Hrvate) a potom jer niko ne dolazi u zu RS da zivi, samo se demagoski prica kako je to bosnjacko dok svi mladi idu i Sarajevo, Tuzlu ili Zenicu. Odavno su oni sebe ogradili u 23% i sve van toga im je toliko strano da je i pozar u Trebinju za njih "nek komsiji crkne krava". E pa komsije ce vam Trebinjci i biti. Takav narod nije bolje ni zasluzio vec da ostane sam u svojoj zatùcanoj ojebini 23%.
@Mickey10 A cime ste to vi pozvali izbjegle Bosnjake da se vrate i u RS-u osjecaju kod kuce? Zastavama Srbije, majicama sa likom Ratka Mladica, skrnavljenjem dzamija i odvrnutom muzikom Baje Malog Knindze na svakom koraku! Usput, zaboravljas od koga vam je stigla prva pomoc kod poplava u maju 2014.g., a vidio sam i koliko vi zalite kad se nesto lose desi Bosnjacima i Hrvatima.
Prikaži sve komentare (84)