Imaju Rusiju na svojoj strani. Britanija i Francuska su kljucne da bi Srbi ponovo pokusali ono sto su 90-tih. Tiho osluskuju volju Zapada. Ove dvije zemlje Zapada su im davali podrsku za ono sto su cinili, zbog starih zasluga i historijski dobrih odnosa. Međutim danas se to izmjenilo, volju ovih zemalja kreira sve vise Amerika, pa je nezavisnost u tome pogledu avantura, te se razlika u odnosu prema Srbiji i Srbima primjeti. Dodik da ima nesto, davno bi krenuo u ovu pustolovinu...
Spomenute zemlje i Njemačka pride su strašne prepreke. Ako se uzme u obzir da je Tramp ostavio istu ambasadorku u Bosni, onda se rezultati već znaju. Miletu ostaje da sanja ali prije svega o sopstvenoj slobodi!
@007Bond - pa ti si još gori od Lazanskog. Koje nebo, čije nebo. Osim toga nebo BiH je pod vojnim promatranjem tetka NATE! Srbija je samo supotpisnica mira između tri zaračene strane; Republike BiH, Hrvatske i Srbije. Manji entitet je bio u sastavu Srbije bez prava bilo kakvom direktnog miješanja, kao poražena strana. Ni Hrvatska ni Srbija nisu nikakvi garanti mira. Jedino sada hrvatska avijacija ima pravo da sa brzim nadzire nebo po naređenju komande NATO.
Prikaži sve komentare (653)