Ni kriv ni duzan zavrsis u zatvoru... Isto ko kad pjesaci pretrcavaju ulicu na crveno ili van pjesackog udaris ga ti si kriv....Rahmet dusi djecaku a porodici sabur..
Kako mislis nije kriv? Nije dovoljno voziti po propisima i ne biti kriv. Po tebi svako sad moze voziti 40 km/h kroz grad i naici na par starih osoba kako "pretrcavaju" cestu brzinom od 1 metar u minuti i lijepo ih pregaziti i ostati nevin. Ako vozis po propisima ne mozes nikoga ubiti. Nigdje u propisima ne pise da ubijes nekoga izvan pjesackog prelaza ili ako prelazi crveno... Vozac treba da se rigorozno ispita zasto nije stao i zasto nije vidio djecaka.
Nemoj da lupas gluposti !! Od volana i kilometara mogu da te napravim !! Kao prvo ulice bila naseljena ili ne ako se koristi za putnicku komunikaciju izmedju naselja i sela tj kojima saobracaju motorna vozila nisu namjenjena za npr sankanje skijanje i sl... a to sto je narod primitivan cast izuzetcima nisu vozaci krivi... Ukoliko je mjesto nepregledno gdje se tragedija dogodila ili je bilo poledice ili sl !! Ali na kraju krajeva postoje mjesta za sankanje i druge zimske aktivnosti ..
Prikaži sve komentare (54)