Moj Drashkograde, ja ne vjerujem u ta pomirenja, ja samo vjerujem u Republiku Bosnu i Hercegovinu u kojoj je 1 gradjanin = 1 glas, bez obzira u kojoj opcini zivio. Naravno, bez kantona i bez etnickog glasanja u bilo kojem dijelu Bosne i Hercegovine. Pa ako su Srbi vecina u Banja Luci, neka imaju vecinsku vlast, al u Banja Luci. Nece je imati na nivou drzave jer ih je 30%.
Jebiga druze, da ste ostali u Jugi pa bi bio jedan covek jedan glas, ali vama se nije svidela ideja drzave gde su Srbi vecina, pa ne svidja se ni Srbima ideja gde su Bosnjaci vecina zato su i hteli da ostanu u Jugi a vi ste se nasilno odvojili bez da pitate Srbe. Sve nakon referenduma sto se desilo je nesto sto ce zauvek da stvara sukob dva naroda.
@VLAHOMLAT i Hrvatska i Makedonije.... mjesecima kasnje je BiH demokratski glasala u referendumu, a zatim je karadzic zauzeo controlu 70% BiH teritorije kao za Srpski narod, i to je nekome opravdano.. Srbska vecina ce ipak ponavljati da smo mi krivi za raspad Juge a raspala davno prije nego sto smo mi i progovorili.. Juga nije samo Beograd, Sarajevo i Podgorica..
Prikaži sve komentare (611)