Ekskluziva: NA pitanje voditeljice PRVA TV šta je pričaosa Dodikom, odgovori: VI pojma nemate o kakvim mi važnim pitanjima razgovaramo kao kolege.A u vezi refrendum Srpske kad sam ga upoznao i nepoštivanju odluke Ustavnog suda, pitan mi je pružio ruku i rejao: SRETAN VAM REFERENDUM !! AKo ovdje treba komentar dozvolite samo odlatak Predsjednika YU Jovića U Moskvu na konsultacije nakon kojih je USLEDIO NAPAD NA SLOVENIJU . Cejrovatno uz SRETNO VAM BILO !
Ekskluziva: NA pitanje voditeljice PRVA TV šta je pričaosa PUTINOM , Dodik odgovori: VI pojma nemate o kakvim mi važnim pitanjima razgovaramo kao kolege.A u vezi refrenduma Srpske kad sam ga upoznao i nepoštivanju odluke Ustavnog suda, PUTIN mi je samo pružio ruku i rekao: SRETAN VAM REFERENDUM !! AKo ovdje treba komentar dozvolite samo odlatak Predsjednika YU Jovića U Moskvu na konsultacije nakon kojih je USLEDIO NAPAD NA SLOVENIJU . Cejrovatno uz SRETNO VAM BILO !
@frka U Svojim memoarima Jović jedini problem u Bih vidi u tome što Muslimani ne žele da budu Srbi ili Hrvati ! Vrhunac je bio Ustav iz 1974. godine, koji je bio uvod u raspad SFR Jugoslavije. Jović kaže da je idejni tvorac tog Ustava bio Tito, a da ga je “Edvard Kardelj vrlo vješto napisao”. http://www.haber.ba/vijesti/bih/355103-borisav-jovic-posljednji-predsjednik-sfrj-problem-sa-bosnom-je-sto-muslimani-ne-zele-da-budu-srbi-ili-hrvati
Prikaži sve komentare (345)