Jeste li među njima?
22

Astrolozi vjeruju da su muškarci u ovim horoskopskim znakovima najbolji očevi

I. S.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Određeni horoskopski znakovi su poznati po brižljivosti i svojoj zaštitničkoj prirodi, što ih čini najboljim očevima, prema mišljenju astrologa.

Rakovima je porodica na prvom mjestu. Učinit će sve kako bi njihova djeca bila sigurna i sretna. Vrlo su emotivni i intuitivni, što znači da su sposobni na vrijeme prepoznati ono šta djetetu treba u svakom trenutku.

Na Bikove se uvijek možete osloniti. Ozbiljno shvataju svoje obaveze i ispunjavaju ih na vrijeme. Također su strpljivi i uvijek će naći vremena da se dobro posvete svojoj djeci.

Djevice su dobro organizovane kada je riječ o roditeljstvu i uvijek će uraditi i više nego što je potrebno za uspjeh njihove djece. Očevi Djevice su odlični učitelji i u svemu ohrabruju mališane.

Jarčevi iznimno zaštitnički nastrojeni. Rođene su vođe i dobar su primjer djeci. Svoje nasljednike ohrabruju da budu jaki i odlučni u svakom segmentu života.

Očevi rođeni u znaku Riba su jako povezani sa svojom djecom i uvijek će im biti oslonac. S obzirom na to da su kreativni, uvijek smišljaju nove načine kako da razvesele mališane i tako stvore uspomene za cijeli život.