Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vaga. A Nigdje Price o meni . Troje prelijepe djece imam.
Ja nešto ne verujem u horoskop, mada, kakvog me je Bog dao, upratio sam dosta stvari, baš kako bih ga diskreditovao..Da skratim, nisam baš imao uspeha u tome, pritom, verovao sam ceo život da sam u podznaku nešto što nisam, kada sam saznao šta stvarno jesam i pročitao šta astrolozi kažu o toj kombinaciji, ostao sam zatečen.. Nikome ne govorim koja je to kombinacija, osećam se poput otvorene knjige... Ali ovo za očeve--potpuno netačno
Čudi me što Klix objavljuje praznovjerne gluposti o astrologiji. Šta slijedi? Tarot? Kristalne kugle? Pitanje je - osjećate li vi novinari ikakvu obavezu da promovišete naučni način razmišljanja umjesto magijskog razmišljanja? Smatram da čitaoci zaslužuju više kvaliteta u novinarstvu.
odk se ubit slab sam otac nel dijete nadje boljeg
Nakon "Astrolozi vjeruju" mogli ste staviti sta god vam padne na pamet, imalo bi isto znacenje...
Vidi se da mene nema tu nigdje...blizanac
nas ko **be