Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cc ispadoh izrod 🤣
Negdje sam davno citao da ukoliko muskarac i zena imaju plave oci, onda djete nema sanse da ima plave oci. Jedino ako te zena varala. A sada ispada kontra.
Od dva roditelja koji imaju place oci geneticka mogucnost da potomci imaju place oci je 99%....
Ma nije bitno tko je roditelj. Bitno je tko ga je metnuo. Da, vjerovatno je tako, da ce ih 99% imati plave oci ako i roditelji imaju, ali pod uvjetom da umetnik nije imao plave ovi. Ne mogu vjerovati koliko vas je sa plavim ovima a da vam djeca nemaju plave oci. To zakljucujem na osnovu minusa. 😂😂😂😂 Da sam na vasem mjestu, dao bih sve na DNK-a analizu. 😁