Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova je mozda cuvala bogatasku djecu 18+...
Ja bi bio dadilja perfect radio bi dzaba a Mama bi bila namirena redovno,,haha
Jest ti bilo teško.. Pa sta misliš da čuvaš djecu ne bogataša nego onih sa normalnim primanjima? Možda bi ti bilo lakše..
Koja drama, da ti je bosanski privatnik jedan dan, da vidis kako psuje i mnozi nulom sve zivo, uzivala bi u rendziju i spavanju na kauču. Sve princeze i njezne vile.
"Kad djeca ne bi bila zadovoljna posluženim obrokom, hrana bi završavala u smeću. Ponekad jer bi se jednostavno predomislila oko toga što žele jesti" Ko nije imao djecu to ne razumije pa tako ni ona
Rudari sve suze brisu koliko im je tesko ovo citati...
Cuvanje djece jedan od najgorih poslova, da je ne znam kolika plata malo je.
Jednostavno mjenjas posao ako vidis da je to patnja!
Plata ljude zna da ostavi i na nevoljenom poslu..
Tjedan na bosanskom je sedmica
Hefta