Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod mene mala snosi posljedice svaki dan, bar pet samara za kaznu, tako pocinjemo
...tako sto ih olesis od batina.
moja baba je rekla nekada koga nisu nasavjetovali nebeski nece ni zemaljski
nedavno sam pročitala ne tucite svoju djecu život će ih dovoljno tući.
ako je jedinac roditi mu brata seku nema druge
Ja sam misljenja, a koje i bukvalno sprovodim u djelo, najsigurniji sam kada ga izdrkam. To su najbolja djeca na svijetu.
Pa vidis kako priroda sama rijesi neke stvari..... I tvoji geni se nece siriti dalje...
Ne znam, možda decu i treba razmaziti, život će ih gaziti besomučno, neka ih bar malo, dok su mali, da im je sve potaman. Možda će tako postati bezobrazno uporni dok ne dobiju sve što požele kasnije. Ne znam, kažu da je roditeljstvo najteža stvar na svetu, moguće da su u pravu. Kako god,ono što sa sigurnošću znam, decu ne treba tući, kako to Klixovci predlažu. Nikad, apsolutno nikad.
@Nevernick5 NIti ih treba razmaziti, niti znači da će ih život gaziti, ali ako ih bude gazio bolje da nisu razmazena jer tesko ce se adaptirati.
Ima logike, hitmane, naravno, i ne bih dozvolio treskanje u prodavnici ili nešto slično, ali ne bih ni preterivao. Niti sam ja u tim odnosu neki šef, niti je dete neko ko ispunjava svaku moju želju. Mislim da je ključno objasniti detetu i podsticati ga da samo razmišlja o donosi odluke. Spržane, ne postoje tu pravila, šta se kad mora, ali se naravno mora podsticati samostalnost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ju Spržice, zar je to halal u Norveškoj, Kanadi, Americi...?! 🤔
'teo sam se" nakačit' " na Spržana...
Samo šipka