Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo Šipka... iz raja izašla. Bolje nego ikakve terapije i cuda, otad zlatno dijete. Naravno nije ni bilo upotrijebljeno ali strah je cudo, i strah mora biti obavezan inace nema strahopostovanja.
da, u biti prut... šipka ispade šipka od armature hahaha
Prut i kais...
Kod nas je jio jedan važan predmet iza vrata zvani PRUT. To sve kaže
tjerati djecu da nesto urade a ne ukazati na razlog ili bitnost toga sto treba da urade cini stetu veliku. Rjeca ne citaju misli i nesto sto je vama ocigledno djeci bas i nisu. Znam po sebi tek sam 20 godina poslije skontao sta su to roditelji htjeli od mene.
Ja kad sam bila mala izmedju mame i mene nije bilo neke vele komunikacije sto se naredjivanja tice, ona okom ja skokom... I ne fali mi nista iskreno. Cak smatram da smo mi bolje odgojeni bili nego djeca sada. Znao se red
Jesi se udala?
Pokusajte sa tim da ne gledate u mobitel, a pogotovo da djete ne bulji u njega, onda dolazi slusanje. Svako ko to istinski zeli, nece procitati ovaj tekst jer je on besmoalen, nepotreban i recikleran, samo razgovarajte, ne treba vam niko reci kako, to svako zna.