Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ispitati ove sto u ovome vide seksualne konotacije
snacknuti je za konotaciju, da se smiri
Kakvo crno s. uznemiravanje, niđe veze.
onda je nenoj kupovati i kraj
Zara ima vrlo upitnih komada odjeće namijenjene djeci, ili konkretno, djevojčicama, ali brate, na ovoj majici nema nikakve sporne skrivene poruke. Jagode, pojedi jagode.. Hajte molim vas...
Ko je keksualno opterećen, npr. ja, njemu je sve sugestivno
Facebook-Tiktok mame treba d o br o n a l e m a t i
I s p r a n g i j a t i
Proturit ce pe do fil iju za 10 godina, vidjet cete.
I in cest i si lovanje. I još ćeš biti nazadan i staromodan ako to ne prihvatiš
Mama je zesto zagrizla u ovisnost o filmovima za odrasle.
Možda u nekom slengu "take a bite" ima neko sugestivno značenje za koje ne znam, inače trebaš biti dobro perverzan pa u ovoj majici vidjeti bilo šta problematično.
nagibokuka Koliko vidim, to piše iznad slike sa jagodom. Ali tumačenje je u oku posmatrača, pa ako ti majica smeta jednostavno je ne kupiš. Ali mislim da je najčudnije što se vodi rasprava o ovakvim sitnicama (svjesno?), kamo sreće da je ovo najveći problem čovječanstva.
Ovo je promocija poljoprivrede. Nikad nista nema seksualne konotacije, nigdje