Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj muškarac ga ostavio 5 dana u vrtiću. To je naslov, a majku niko ne spominje. Šta je ona radila tih 5 dana? I sada je muškarac glavni negativac u priči, a majčina prevara nije ni tema. Ona će ispasti žrtva zajedno sa sinom.
Boze sacuvaj. Konezi su stvarno hladni i bezosjecajni ljudi, pa ne mozes u trenutku prekinuti 5 godina ljubavi i odgajana, povezanosti. Ako si ljut na majku djeteta to rascistis al da ga odbace svi i djed i baka .
Zakljucak je da je mater jedna obicna fuksa i da je muskarac postupio kako treba. Zao mi je malog, nije ni kriv ni duzan, ali neka se sada drolja raspala i jebac brinu o djetetu.
Nemogu vjerovati da neko stavi minus za zenu koja bez razloga ostavi svoje djete kad je nazoves kujom,kuja prava je bolja ,ona ne ostavlja mladuncad na ulici.
Pokazao ovo mužu svoje cure. Ne može ni on da vjeruje kako su ovi kinezi tako hladnokrvni. 5 godina čoveče
Koliko god bilo okrutno i teško, vjerojatno i za njega, uradio je ono što je morao. Zamislite da svaki dan morate gledati to dijete i misliti odgajam dijete zene koja me prevarila, a ona je sad slobodna. I u svakom trenutku može doći i uzeti ga jer je njeno.
Pa kakav je to covjek?! Zivotinju da imas ne bi je nakon 5 godina ostavio, a kamoli dijete! Kakvo je to okrutno srce?! A i ta majka nakon 5 dana se sjetila, jadno dijete boze sacuvaj!
Ovu ženu koja je svome mužu rekla tu laž da je njegov otac djeteta trebala bi platili još neku kaznu jer je izgubio dovoljno svoga vremena na tuđe djete.
ako bi taj muskarac saznao da mu majka nije majka da li bi se i nje odrekao?
Jel dijete krivo?
bio ti biološki ili ne to je tvoj malac sada idiote jedan.
ja volim sina svoje ljubavnice ko da je moj 😁😁😁
kad nemaš vijest onda lupis ovako ..južna amplituda četiri, pamtim dva,vjeverica nazad
Haj sto mu je sakrila da nije njegovo pa se naljutio...ali 5 godina ga odgajas, da je macka ne bi je ostavio, ostavio bi zenu bez sina radije.
Cuj to! Ostavio sina koji nije njegov. Svasta!
Ja bih najradije oženio neki što je već trudna, da se ne mučim
Zalosno. Djeca nisu kriva
Sve i da nije njegovo, podnio se glupo. Mali je odrastao sa njim, ja bi se samo razveo od žene i sudski uzeo djete i učio ga da mu je mama za sve kriva i da je fuksa što i jest. Ali djete nije ništa krivo.
Samo sto ti ni jedan sud ne bi dodjilio djete nakon ovakvog rezultata dnk testa.Pred sudom je potpuno nebitno koliko ti volis to djete i sto te parter prevario i ponozio.Samo sa dnk testom ovakvim otac gubi sva prava bez obzira sto ga pazio 5g i majka dobija djete 100%.