Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise se morali za muza pobrinuti nego porodilju...hahhahaa
Ja sam svojoj rekao. Ici su s tobom ali ako se unesvjestim i za mene ces se brinut. Ostao sam ispred vrata, hvala Bogu sve proslo u najboljem redu
Ima li išta gluplje
Muz odlucio prisustvovati porodu, ali od stresa i uzbudjenja izgubio svijest. Kad je dodao sebi, sve je vec bilo gotovo, on upita: - Kojeg je pola dijete? - Zenskog, odgovorise mu.. - Hvala bogu, da se muci k'o ja, rece lik..
Zna se sta je musko, ovo je momcic
Malisa garant lici na komsiju hihi
U tom trenutku fakat nema potrebe da je tu
On se poradao!
Mužu tu nije mjesto.
Ako je mogao sklepati dijete, može valjda i biti tu kad se ono rađa.
Kako su radile starije generacije, koje su normalno bile pametnije, tako treba i ova mladež. Eto ovaj da je sjedio u kafani, ne bi mu pozlilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)