Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja taktika je odvesti dijete negdje u prirodu,na jezero,rotiljat i razgovarati.tu niko ne ometa a stoji tako blizu roditelja.uje i isprati svaku rije i misao.Probajte.uspjeva.
nekad je bio pogled roditelja dovoljan da bude miran ko bubica! :)
Kroz cjevovod ispod ahta plovi moja braun jahta.
Batina je iz raja izala... Ovo sadanje propagiranje da djeca imaju prava jednaka kao i odrasli nas je dovelo gdje i jesmo i zbog toga su nam djeca sve vie i vie "hendikepirana"...
Ja mislim obratno. To nekadasnje nedozvoljavanje djeci da se izraze, ucjenjivanje i neuvazavanje njihovog misljenja, napravilo je generacije koje ne vjeruju u sebe. A mladji mladi o tih su jako progresivni i borbeni.
da mi je samo da vidim djecu ovih psihologa i strucnjaka to mi je najveca elja ...
dodji vamo, necu ti nista
idi sebi uberi prut!
..spusti ruke, SPUSTI RUKE !
Najveca greska je sto roditelji nemaju autoritet, sto previse ugadjaju djeci i sto ih s vremena na vrijeme sipkom ne ruze.