Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRLA BABA LAN,A NA PANELIMA,SVE GOLA DEBILKA,DO DEBILKE...ZALI BOZE STRUJU STO TROSITE,IMA TUZLA,POSLAT CE VAM DZABA
Ako je svrha konferencije, sve za sta se "zalazete" sto je organizovaste vani, na mjestu gdje mogu prisustvovati i djeca i mame i tate?!
Koja je logika da mame suncanu subotu provedu na "konferenciji za mame" u trznom centru, umjesto sa djecom/porodicom vani, u parku, u Safet Z., npr?! Mame, vasa djeca su vas zeljna!
Sve instagram mame...#familytime #love i ostali # super mama..a zaravo bleje povazdan na inst i tik toku,loze mlade pastuhe ...imal ovdje mame iz binga?hife?pekare?
Svaka čast!
Reklame, reklame, Pepsi, Koka Kola
Prva tema bi trebala biti " zašto su djeca danas zastrašujuće nevaspitana "
KO I RODITELJI,CIČE KO KRMAD PO ULICI,