Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeco čuvajte pamet za Njemačku.
Dijete ce prije slijediti primjer, nego poslusati savjet. Znamo i sami. Tako da je bitno prvo odgojiti sebe i neke svoje ruzne navike promijeniti, pa tek onda pametovati djetetu. bez obzira sto su mala i mlada, nisu glupa i ne treba ih potcjenjivati. Zna dijete i kad roditelj pusi i kad psuje i galami i baca stvari. Nista gore nego kad dijete kaze: jevem ti matej, a onda gromoglasan smijeh i kaze Kako, kako?. Pa kako da to dijete ne pomisli da je to nesto divno, cim su roditelji tako ponosni.
Ipak je ova vijest stigla prekasno za roditelje BulevaraTraktora.
Djeca su dar od boga, treba ih paziti i cuvati, mozes ti kod kuce da mu pruzas sve ispravno i kako treba al' kad izadje da se igra i u skoli, ako je sklono da prihvata lose od drugova djaba, djaba ti govori nemoj sine Mehmede to ne valja .. odgovor, dobro babo necu vise. Kad ono sutra olet .. djaba evo ti movi mobitel evo igrice najmodernije dana sa interneta sto skidaju .. ono nesto jace ima sto ga vuce da bude problematicno .. neko kaze geni , ma jok 🤔
@pascal .... ne cvrlja Mehmed fasade, to si ti rekla..je l' to kod tebe cvrljaju po tvojoj fasadi ?
znam da cu dobiti masu minusa jer ce reci da sam staromodan ali cu reci...nema vise oceva u kucama da lupe sakom o stol...i da kazu zeni...ostavi se mobitela turskih i indijskih serija...uhvati se oklagije i djeteta pi4ka ti materina...
Pokažite im ovo i oduševit ćete ih ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE
Ne vaspitavajte decu neprekidno, dozvolite i njima da vaspitaju vas. Ne pričajte neprekidno, slušajte šta vam se kaže. Ne primenjuj silu nikada, cilj koji se ostvaruje silom ne može biti pozitivan - negde debelo grešiš ukoliko se nađeš u takvoj situaciji. E sada, problem je što nepismena SDA talibanska sirotinja koja u realnosti/praksi implementira ove savete prestaje da bude nepismena SDA talibanska sirotinja i postaje uzorno građanstvo u Nemačkoj, Austriji i Švedskoj.
Kako nepismena SDA talibanska sirotinja deci da pokaže koliko je važno psihičko zdravlje kada ne uspeva ni sebi samoj to da pokaže? Osvrni se po SDA mahali - to je rasadnik teških psihičkih boleština i poremećaja. Šta bi sa onom talibanskom SDA pevaljkom što je štanglom htela da bije novinare u centru Sarajeva? Ona nije za zatvor, na primer, nego za ludnicu 1/1.