Čiste emocije
13

Snimak koji je raznježio korisnike TikToka: Pokazala reakciju majke na vijest o iščekivanoj trudnoći

D. V.
Foto: TikTok/Screenshot
Foto: TikTok/Screenshot
Koral Huxford na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem prvi put saopštava majci da je trudna.

Koral i njena majka bile su posebno emotivne jer je trudnoća uslijedila nakon više godina neplodnosti i nekoliko pokušaja vantjelesne oplodnje.

Ona je pozvala svoju majku kojoj je odmah na ulazu u kuću pokazala pozitivan test za trudnoću, a njena majka bila je jako sretna i oduševljena. Zagrlila je i dugo nije ispuštala iz zagrljaja, a Koral joj se posebno zahvalila jer joj je bila najveća podrška.

@kokohux

My mom has been our biggest support system since day one. All the pain and suffering we felt during this journey, i know she felt too. We wouldnt have gotten to this moment without her and we are so thankful for everything she has done and continues to do for us. I know my dad was standing right next to her every step of the way 💛🥹 #ivf #fertilityjourney #unexplainedinfertility #ivfstory #infertilityawareness #frozenembryotransfer #fet3 #ivfsuccess #pregnancyannouncement

♬ Forever - Noah Kahan
Koral je navela da je u ovom procesu njena majka prolazila istu bol i borbu kao i ona i da ne bi mogli doći do ovog sretnog trenutka da nije bilo nje.

Ovaj video na TikToku broji više od 1,5 miliona pregleda a pratitelji su napisali da se ništa ne može mjeriti sa majčinom ljubavlju, dok su drugi ipak naveli da ih je reakcija Koraline majke rasplakala.

Nakon videa majčine reakcije Koral je nastavila objavljivati videe u kojima svoje pratitelje izvještava o toku same trudnoće.