Promo
341

U Sarajevu otvorena nova igraonica za djecu: Play Corner je "najkul" mjesto u gradu

Klix.ba
Prije nekoliko dana na Čengic Vili je otvorena jedna od najzanimljivijih modernih igraonica-rođendaonica, po sadržaju nesto potpuno novo u Sarajevu.

Na adresi Nedima Filipovića 4c, pod nazivom “PLAY CORNER” pronaći ćete “najkul” mjesto u gradu i oazu zabave za sve ljubitelje igraonice i videoigara.

Iza naziva ”PLAY CORNER” krije se pregršt zabavnog sadržaja koje će, neupitno, zabaviti posjetitelje svih uzrasta – od najstarijih do onih najmlađih. Savršena je ideja i za proslave rođendana ili jednostavno opuštanje i zabavljanje uz omiljene igrice sa ekipom.

Kako nam kaže ekipa koja je zajedničkim snagama otvorila Corner, to je mjesto predviđeno za opuštanje, zabavu i druženje, a svojim posjetiteljima nudi ugodan ambijent u novouređenom prostoru, bezbrižno uživanje u igraonici i najnovijim igricama.

Svaku prvu subotu u mjesecu, u Corneru se možete okušati u “rundi” igranja besplatno jer je ova ekipa osigurala svim posjetiteljima dva sata besplatnog igranja i uživanja u njegovom sadržaju.

Corner je organizovan na tri nivoa unutar kojih se nalazi igraonica sa mnoštvom sadržaja (lavirinti, tobogani, vrteške, kucice za zabavu, bazeni sa lopticama za manju djecu, trampoline, zip line i slično), mini disco za sve koji žele proslaviti svoj rođendan uz muziku, light-show, karaoke i druge zabavne sadržaje, caffe kutak za roditelje dok čekaju djecu uz tople i hladne napitke i nadzor putem TV-a koji prikazuje dešavanja u igraonici i game room kao mjesto za omiljene igrice na PS5 konzoli i druženje uz stolni fudbal, bilijar ili hokej.

Naša vizija je da Corner postane mjesto okupljanja za sve koji vrijeme vole provoditi s prijateljima i bližnjima uz ugodno iskustvo i opuštajuće igranje nakon svakodnevnih obaveza ili proslavu rođendana. Corner je zamišljen kao tačka koja objedinjuje sva osjetila s ciljem pružanja zabave, ugode i razonode. Želimo stvoriti najljepše uspomene koje će zauvijek ostati našim mališanima koji se odluče slaviti rođendan kod nas.

U vrijeme kada se mlađe generacije sve češće zabavljaju provodeći vrijeme ispred malih ekrana, otvaranje savremene igranioce čini se kao odlična ideja, a hronični nedostatak ovakve ponude u našem gradu mogao bi Corneru biti veliki vjetar u leđa. Sama ideja za otvaranjem Cornera rodila se u nedostatku sličnih sadržaja na području Sarajeva.

Cilj nam je osigurati mjesto za kvalitetno druženje te stvoriti zajednicu u kojoj će se svako osjećati ugodno i zadovoljno, no uz to uspostaviti odličnu saradnju sa svojim korisnicima i posjetiteljima Cornera čije zahtjeve i mišljenja spremno uvažavamo prilagođavajući ponudu potrebama klijenata.