Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je propaganda woke ljudi, doslovno žele nam ubaciti ideju u mozak i mozak gdje žele da stvore da nema razlike da dječak nosi žensku odjeću i obrnuto.Temelji za trans operacije i hormonske balans ere i slicno.
Pa sta bi trebalo ? Da djecaci nose roze majice sa jednorogom ?
Ne razumijem... Je li vi čitatelje pokušavate potaći na "mozganje" na ovu temu ili istaći činjenicu da je ova otkrila Ameriku pa da se svi smijemo?
de berite pamet
Smatram da ne bi trebalo pridavati pažnju koje sličice životinja su kod dječaka a koje kod djevojčica. Ličnost će formirati roditelji + drugi uzori (učitelj neko iz porodice) + vršnjaci + ona naša unutrašnjost kako smo stvoreni.