Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moji su vec veliki, a od burazera malog pokusavam napraviti mesojeda, nema teorije. Znaci na sve moguce prevare sam pokusao, nece i nece bilo sta od mesa. Ispada jedini vegetarijanac u familiji, e sad jel mu buraz otac samo na papiru, to ne znam.
Zdrava ishrana je skupa i u ovim našim prostorima je irelevantno pričati o njoj....kad budete obezbjedili ljudima ugodan i normalan život onda možete pisati o ovakvim temama.
Nekukaj ba, svi dobro jedemo, a ti ako nemas ili si neradnik ili kockas, trece nema.
izvini molim te,je li tesko majkama koje ne rade u firmi,posaditi nesto u bascu,pa pripremiti svojim pilićima čorbicu....mesa kupiti kod lokalnih ljudi koji imaju stoku...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)