Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce feministkinje pomahnitat !
Necemo, ne *eri 🤣
Moja mati rodila sestru u 43 godini apsolutno nijedan zdravstveni problem nije imala udata žena ima 2 djece
Pa pise fino da je tada najmanje urodjenih mana, ne da su svi ostali degenerisani
Ja kad dosad nisam radjala, ne moram ni od sad. Sa 34 godine imam svoj komfor. Samo mi fale nocne svaku noc, ne pada mi na pamet. Djetetu treba 1001 stvar, bolje sebe financirati i priustiti si nesto.
Samo se vi kečite i radjajte djecu !!!Ta će nas učiti sad kad treba da rodino dijete ..
Sta cete vi zenama govoriti kad je najbolje znaju one to bolje 😂😂😂
Mene spopadaju ove od 28 do 32 godine u zadnje vrijeme nenormalno, ko da zene polude u tim godinama kad su same pa daj sta das, otkucava bioloski sat valjda
Auu jbt sam sebe popljuvah u ovom komentaru, sad nesto kontam
Rade analizu na rođenima u zadnjih 30 godina, a u Europi se rutinski prekidaju trudnoće sa uočenim anomalijama. Pošto se majke, posebno prvorotkinje iznad 35, vode kao "vrlo rizične" trudnoće, pravo je iznenađenje kako nisu "zaključili" da je najbolje vrijeme za rađanje nakon 35, jer se daleko najviše raznih provjera rutinski radi za tu dobnu grupu. Pogledajte broj djece sa Downovim sindromom, danas je te djece daleko manje u svakoj generaciji, a majke sve starije.
Obavila. Dva komada. Od mene dosta.
Feministkinjerčine na haparatima
Rode donose i u 50- tim
mEneeje mAma rodla sa 19 pa StamI falai,
Fali ti puno
Ove sto ganjaju karijeru misle od 42-50 god da će roditi, hoćeš al’ malo sutra
A karijera im je plata od 1.100 maraka u nekoj karinaskoj firmi i ufuraju da zaradjuju desetine hiljada a ne moze dva racuna platit
Nemamo sve za cilj da radjamo djecu 😄 ostvarena zena je sretna zena
Od 18 do 25