Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemozes od botova doci na red sa komentarom
I nije ih stid ovo objaviti, sa ovim truhlim zeljezima, nekkih par daski... Pa nasi malisani zasluzuju da to bude bas FEST, a ne kao da su djeca sama prepreke napravila...
Bike fest je super manifestacija i dogadaj koji se moze organizovati za malu raju i svakodnevnicu im uciniti zabavnijom i super ispunjenom.Opcina Centar na bas lijep nacin usmjerava svoja sredstva i projekti koji se rade su uvijek i samo u interesu veceg broja gradana,okupljaju narod i zabava su za cijele porodice
Bas je super ovaj projekat koji je skoro pa postao tradicionalan u odrzavanju na podrucju Opcine Centar.Drago mi je da ste naisli na razumijevanje i finansijsku pomoc i podrsku kada je bike fest u pitanju.Nasoj djeci to mnogo znaci i poznajem dosta roditelja koji svoju djecu vrlo rado svake godine dovedu na ovu manifestaciju
brdski biciklizam popularan u zadnje vrijeme? moj Adise, mi planine obilazili dok si ti u osnovnoj mazao eurokrem na velikom odmoru
Crveni Harise ispisi se sa kixa Riada mi 🕎🕎
Divan nacin promovisanja zdravog zivota, najmladji su imali priliku druziti se ali i pokazati vjestine na dvotockasima. Nadlezni u Centru se trude da na najbolji nacin okupe djecicu da provedu dan skupa uz zabavu i rekreaciju.
Lijep dan za djecicu, tradicionalna manifestacija koja okuplja ljubitelje biciklizma. Sve sto je lijepo svakako dolazi iz opcine Centar, jos jedna divna organizacija.
Drago mi je da su djecica imala priliku uzivati u ovoj tradicionalnoj manifestaciji i provesti svoje slobodno vrijeme na otvorenom i hvala opcini i centru za sport i rekreaciju koji uce nase malisane pravim vrijednostima.
Tradicionalni bike fest, druzenje na lijep i zdrav nacin za najmladje i podizanje svijesti o znacaju sporta za tijelo i duh. Svaka cast organizatorima i ucesnicima :
Pozitivno da se promovise upotreba bicikla i kroz ovakve programe stvara navika njegovog koristenja kod najmladjih sugradjana koji su vjerujem danas jako uzivali.
Ne pise se mountain bikeing, nego biking.
Naravno da postaje popularan i to tako treba da bude, pogotovu je lijepo da djeca od malih nogu zavole ovu vrstu aktivnosti.
Mozete pricati sta zelite ali Opcina Centar zaista nudi mnogo vise nego ijedna lokalna zajednica.I za najmlade i za najstarije.Za svakoga se tu ponesto nade.Bravo i sve pohvale
Na ulicama sve.vise mozemo vidjeti biciklista sto znaci da se ovaj vid akttivnosti razvija, a bike fest idealna prilika za druzenje i sport.