Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep je ovaj trg pogotovo ljeti. Bio sam vise puta i uvijek mi je bilo lijepo. Pozz iz Sa za Tz.
Živio brate!
ona što je izgrađena 1888. je davno srušena. ova sadašnja je izgrađena 1988. i talijani nemaju veze s njom. prošle godine je nekom kvazi umjetniku palo na pamet da je okreči u zelenu i bež boju. To je čisti urbicid. Baš kao što je urbicid i fasadiranje Begove džamije u Sarajevu Kamen se ne dira! Kamen je umjetnost!!!
Nebrojeno puta.
Los je taj centar Tuzle.. puno nekakvih devastiranih objekata. Radnje neke nizi level...Nema ni validnog setalista.. turist nema tamo sta za obici..Dojam 1 od 5.
Sebilj za sirotinju.😂😂
Cudim se da je jasmin nije srusio i napravio kakve fontane. Ili ispisao kakve hieroglife njemu znane. Lik zuji ko trafo.
Nisam i ne planiram
Tuzla ima najviše modernih zgrada nevjerovatan grad, prelijep, ljubomoran sam.
Sramotno i za svaku osudu je da jedan ovakav spomenik kulture bude ovako prljav, zapusten, pun fleka, pun zelenih tragova vlage. Pa ima li neki ministar kulture raspao se kakav je da ucini ovaj spomenik dostojnim grada Tuzle, da ga ocisti? Ima li kakva organizacija za zastitu spomenika, bagro nesposobna,
Ja bio prisutan kad su klesali čuj jesam li prob'o 😂
Treba joj ciscenje
ja sam pio, al ostah trijezan.