Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi nestao čovjek nemojte bulazniti. Manite se te priče više. Mislite da čovjek ne bi pronašao rješenje. Pčela nema trenutno alternativu, ali bi se alternativa ubrzo našla. Pored svih čovjekovih mana, vala ne nedostaje mu inteligencije
Na žalost, taj isti čovjek poduzima sve što je u njegovoj moći da ih uništi...
Ako pčele nestanu, vjerujte, ni nas neče biti....
En-Nahl jedini mahlukat osim insana kome je data objava!
drage moje pčelice, volim vas!
Zove 110 miliona mogu valjda jos 1 milion da mu jebee materr
Zaustavite 5G i 6G,koji uništavaju pčele.
Gospodar tvoj objavljuje pčeli: Planine uzmi za svoju kuću, i drveće i ono što grade ljudi. A potom jedi od svih plodova pa poslušno putevima Gospodara tvoga hodi.’ Iz utroba njihovih pčela izlazi napitak različitih boja. U njemu je lijek za ljude. U ovome su znakovi za narod koji razmišlja. (Kur’an, Pčela, ajet 68., 69.)
@migrantsyriauskbih Od nevjernika samo vise mrzim ove sto vaze po portalima i inace u zivotu o vjeri.Postujem sve majstore ali zadrzi za sebe!
A sto bi drzao za sebe? Meni su npr najgori ti sto govore da je vjera ‘licna stvar’ i da se drzi za sebe! Samo dijelite ljudi lijepe i poucne informacije o nasoj divnoj vjeri , nije to porok neki da bi ga trebali kriti, naprotiv. Vjera je nacin zivota, samim tim ga ne mozes drzati za sebe jel.. Selam